Wie zoeken wij?

Wij zoeken mensen die kunnen en willen werken. Voldoe je aan deze twee voorwaarden, dan maken wij altijd graag kennis met je. Ongeacht je leeftijd, opleidingsniveau of achtergrond. Om een goede chauffeur te zijn, zijn namelijk andere dingen belangrijker dan je CV. Zo denken wij er over! 

 

Alle leeftijden

Wij vinden: als je graag wilt werken, speelt leeftijd geen rol. En dus bemiddelen wij kandidaten van alle leeftijden. Van jongeren tot 50-plussers en alles er tussenin. Wij werken met opdrachtgevers die open staan voor kandidaten van alle leeftijden, dus je krijgt altijd een eerlijke kans. 


"In het verleden was ik zelfstandig ondernemer. Toen ik daarmee stopte was de vraag: wat nu? Ik werk graag met mensen, dus toen was de keus voor taxirijden snel gemaakt. Ik maak tijdens mijn werk als allround chauffeur van alles mee: het is elke dag weer een feestje!" - Tom, allround chauffeur
Talent4Taxi byMashaBakker 1687 111984374702

Alle achtergronden

Werkervaring of opleidingsniveau vinden wij niet het belangrijkst. Dat je gemotiveerd bent om te werken wél. Wij zorgen er voor dat je krijgt wat je nodig hebt om succesvol te worden in je baan als taxichauffeur. Als je nog geen taxipas hebt, dan begeleiden we je bij je opleiding.  

 

Van uitkering naar werk

We kunnen het niet vaak genoeg benadrukken: iedereen is welkom bij Talent4Taxi. Ook als je al even niet gewerkt hebt door bijvoorbeeld ziekte, werkloosheid of een arbeidsbeperking. Dus ontvang je momenteel een WW-, WIA-, WAJONG-, WAO-, ZW-, WWB-, IOAW- of AOW-uitkering, dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren op één van onze openstaande vacatures of om een open sollicitatie te sturen.


Wil je meer weten over het werken bij Talent4Taxi of meteen reageren op één van onze vacatures? Neem contact met ons op!


Direct contact