Wie zijn wij?

Wij zijn geen gewoon uitzendbureau. Wij gaan namelijk voor duurzaam werk in personenvervoer. Dus geen korte klusjes, maar echte banen. En goede contracten, die netjes nageleefd worden. Kortom, wij doen er alles aan om jou naar duurzaam werk te begeleiden.

 

Meer met mensen

Wij willen jou de beste kansen bieden op de arbeidsmarkt. Nu en in de toekomst. En dat betekent dat wij in jou investeren. Dus als je nog niet in bezit bent van een taxipas, dan kijken wij samen met de opdrachtgever of wij de opleiding kunnen verzorgen. Want met een taxipas op zak sta je nog sterker!

 

Geen beperkingen maar kansen

Talent4Taxi is er voor iedereen die een baan zoekt als chauffeur. Kan en wil je werken, dan maken wij graag kennis met je. Dus ben jij 50-plus, ontvang je momenteel een uitkering, heb je een zogenaamd rugzakje of een zekere afstand tot de arbeidsmarkt? Maakt ons niets uit. Zo lang jij gemotiveerd bent om aan de slag te gaan, maken wij graag kennis met je en gaan wij ons best voor je doen.


"Voordat ik als chauffeur aan de slag ging, zat ik in de WW. Door mijn leeftijd kwam ik maar moeilijk aan de bak. Uiteindelijk kwam ik via UWV in aanraking met Talent4Taxi. En nu ben ik al drie jaar non-stop aan het rijden!" - John (51), allround chauffeur

Wij zijn er voor jou

Het team van Talent4Taxi staat voor jou klaar. Voor, tijdens én na je plaatsing. Voor simpele en ingewikkelde vraagstukken. Wij beantwoorden je vragen en zijn er voor je als ons nodig hebt. 


Neem contact met ons op


Talent4Taxi allround chauffeur John