Onze werkwijze

Goede relaties geeft goede instroom

Sinds de oprichting in 2012 heeft Talent4Taxi laten zien succesvol te zijn in het bemiddelen van kandidaten naar echte banen. Doordat wij goede afspraken maken met werkgevers en vervolgens een opleiding en begeleiding bieden, kunnen wij een veilige werkplek bieden aan kandidaten. Daarom werken zij graag samen met ons. Dit resulteert in een laag verloop, en dus stromen er maar weinig mensen terug naar een uitkering.

 

Voor onze ketenpartners is dit een belangrijke reden om samen te werken met Talent4Taxi. Dankzij deze samenwerking komen wij weer aan goede, gemotiveerde kandidaten die wij kunnen voorstellen aan de opdrachtgever. En is de cirkel weer rond!


"In de loop der jaren hebben wij een uitgebreid netwerk opgebouwd bij Nederlandse gemeentes en UWV. Dankzij onze goede contacten kunnen wij kandidaten met een uitkeringsachtergrond veelal snel naar een nieuwe baan begeleiden." - Margo, recruiter bij Talent4Taxi

Met deze werkwijze hebben wij in de afgelopen jaren honderden kandidaten begeleid naar werk bij tientallen taxiondernemers in heel Nederland.

 

Kandidaat blij, opdrachtgever tevreden en ketenpartner geholpen: daar doen wij het voor! Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen met het begeleiden van werkzoekenden naar echte banen in personenvervoer? Bel of mail ons gerust!


Direct contact