Onze missie

"Taxiondernemers zijn gepassioneerde, hardwerkende mensen die vele uitdagingen het hoofd moeten bieden om onder aan de streep geld over te houden. Geld verdienen doe je onder meer door zo weinig mogelijk overheadkosten te maken. Daarom vragen ondernemers Talent4Taxi om een complete en proactieve HR-dienstverlening tegen een scherpe prijs.

 

Wij zijn ons daar zeer van bewust en proberen dit als team iedere dag opnieuw waar te maken. Wij onderscheiden ons nadrukkelijk van andere aanbieders in de markt door onze persoonlijke benadering. We zien onszelf dan ook niet als een standaard uitzendbureau maar als een echte partner waar je mee kunt sparren. 


Wij zijn een partner waar je mee kunt sparren, op terug kunt vallen bij specifieke vraagstukken en mee op kunt trekken bij nieuwe kansen zoals gewonnen aanbestedingen.

Het invullen van juridisch werkgeverschap, het werven en selecteren van goede chauffeurs en het managen van ziekteverzuim en leeglooprisico’s is complexe materie. Het is onze ambitie om dit naar onze opdrachtgevers te vertalen in een eenvoudige en betaalbare dienstverlening. Daar slagen we elke dag een beetje beter in.  

 

Daarbij is het voor ons minstens zo belangrijk om de belangen van onze chauffeurs zo goed mogelijk te behartigen. Die aandacht voor de (aspirant-) chauffeur brengen we in de praktijk door ze te begeleiden naar de baan waar ze naar op zoek zijn en door ze daarbij op een persoonlijke en prettige manier te ondersteunen bij alle vragen die kunnen spelen. Ook bieden we onze chauffeurs steeds meer zekerheid, dankzij langdurige arbeidsovereenkomsten en zelfs vaste banen.


Inmiddels is ruim 25% van onze chauffeurs al voor onbepaalde tijd in dienst bij Talent4Taxi.

Inmiddels is ruim 25% van onze chauffeurs al voor onbepaalde tijd in dienst bij Talent4Taxi. Als specialist in de taxibranche kennen we de cao ook gemiddeld veel beter dan de gemiddelde taxiondernemer en leven deze ook strikt na.

 

Groot voordeel van een vaste baan bij Talent4Taxi is dat wij een landelijk dekkend netwerk hebben in de taxibranche. Mocht het werk bij een opdrachtgever onverhoopt ophouden, dan blijft de chauffeur met een vast contract gewoon bij Talent4Taxi in dienst en bemiddelen wij hem of haar door naar een nieuwe dienstbetrekking. 

 

De komende jaren gaat Talent4Taxi verder investeren in het verder verbeteren van onze dienstverlening en in een (nog) betere relaties met klanten en medewerkers. Een recent klanttevredenheidsonderzoek levert ons een gemiddelde beoordeling van 7,8 op. Dat is een hele mooie beoordeling, maar we blijven investeren en gaan absoluut voor de 10!"