Hoe werken wij?

Wij zijn geen uitzendbureau waar je elke week op een andere klus kunt worden gezet. Ons doel is om jou duurzaam aan het werk te helpen. Als wij een baan voor je vinden kom je in dienst bij Talent4Taxi. Vervolgens ga je aan de slag voor één van onze opdrachtgevers. 

 

In deze video leggen wij ons sollicitatieproces uit.


Media

Werving en selectie

Wij zoeken altijd naar de beste match tussen opdrachtgever en kandidaat. Solliciteer je op één van onze openstaande vacatures, dan maken wij eerst telefonisch kennis met je. Zien we een goede aansluiting bij de vacature, dan stellen wij je voor aan de opdrachtgever. Deze bepaalt uiteindelijk of je de baan krijgt. Natuurlijk begeleiden wij je zorgvuldig in dit proces.


Visual sollicitatieproces definitief zonder kader 111984371485

Opleiding taxipas

Ben je nog niet in het bezit van een taxipas, dan zorgen wij er voor dat je de opleiding kunt gaan volgen om deze te behalen. Ontvang je een uitkering, dan wordt de opleiding meestal vergoed. In andere gevallen is er vaak een betalingsregeling mogelijk en soms is de opdrachtgever bereid de kosten te vergoeden.

 

Eerst vragen wij een tijdelijke taxipas voor je aan, zodat je wel alvast aan de slag kunt als taxichaffeur terwijl je je opleiding volgt. Vervolgens krijg je theorie- en praktijklessen bij onze opleider. Na het afronden van je lessen volgt een theorie- en praktijkexamen bij het CBR. Slaag je voor beide examens, dan ontvang je je taxipas! Meer over de opleiding taxipas lees je hier.

 

Plaatsing bij de opdrachtgever

Word je aangenomen voor een functie, dan ga je aan de slag bij de opdrachtgever. Je draait volledig mee in die organisatie en wordt gezien als een volwaardige collega. Je contract krijg je echter van ons. Lees meer hoe dit precies in zijn werk gaat.


Direct contact