Veelgestelde vragen - werkzoekende


Solliciteren bij Talent4Taxi


Jullie zijn gevestigd in Eindhoven, maar de vacatures zijn in hele andere plaatsen. Hoe zit dat?

Wij werken voor opdrachtgevers die gevestigd zijn door heel Nederland. Onze recruiters spreken kandidaten veel telefonisch en op de locatie van de opdrachtgever. Het maakt dus niet uit waar je woont, we hebben bijna altijd wel een vacature openstaan in jouw buurt!

 

Ik heb al een tijdje niet gewerkt, is dat erg?

Nee hoor, dat maakt ons niet uit. Wij kijken naar je motivatie en je mogelijkheden en vinden dat belangrijker dan je achtergrond of werkervaring.

 

Zoeken jullie kandidaten van een bepaalde leeftijd?

Nee, kandidaten van alle leeftijden zijn welkom bij Talent4Taxi. Wij hebben chauffeurs in dienst in de leeftijd van 20 tot 80. Je bent dus nooit te jong of te oud om als taxichauffeur aan de slag te gaan!


Taxipas


Heb ik een taxipas nodig om in aanmerking te komen voor jullie vacatures?

Ja, om als taxichauffeur aan de slag te gaan heb je altijd een taxipas nodig. Maar als je deze nog niet hebt, kijken wij graag met jou naar de mogelijkheden om deze te behalen!

 

Waaruit bestaat de taxipas-opleiding?

De opleiding bestaat uit een theorie- en praktijkgedeelte. Op de pagina 'Opleiding taxipas' lees je meer over wat de opleiding precies inhoudt.

Wie betaalt de opleiding voor de taxipas?

Dit hangt af van verschillende factoren. Wat die factoren zijn bespreken we graag persoonlijk met je.

 


Werken bij Talent4Taxi


Wat is het salaris van een taxichauffeur?

Het startsalaris van een taxichauffeur in 2021 is € 11,62 bruto per uur. Daarna gaat je salaris jaarlijks omhoog. Heb je al ervaring als taxichauffeur? Dan ligt je startsalaris mogelijk hoger. Je recruiter kan je daar alles over vertellen.