Onze kandidaten

Talent4Taxi is een arbeidsintermediair die kandidaten met allerlei verschillende achtergronden begeleidt naar echte banen in personenvervoer.

 

In onze werkwijze staat een open vizier en goede begeleiding centraal. Wij geloven er in dat met deze aanpak voor vrijwel iedere opdracht de juiste invulling gevonden kan worden. Door bovendien maximale ontzorging te bieden voor taxi-ondernemers maken wij het voor hen extra makkelijk om in zee te gaan met onze kandidaten. 

 

Goede mensen? Wij kunnen ze wél vinden!

Ons werving- en selectieproces is anders ingericht dan bij andere werving- en selectiebureaus. Wij kijken verder dan alleen CV's en diploma's, naar de persoon achter de kandidaat. En naar het talent dat zij hebben. Beschikt iemand over de juiste werkhouding en vaardigheden? Daar gaat het bij Talent4Taxi om.


"Doordat wij veel ervaring hebben met het werven van taxichauffeurs en dankzij onze goede samenwerkingsverbanden hebben met ketenpartners zoals gemeentes en UWV, kunnen wij vaak wél de kandidaten vinden die u zoekt. Test ons gerust uit!"
Vacature doorgeven